Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

18 november 2012

InstagramCollage

En liten sammanfattning av senaste tiden. Sett genom Instagram.
1. Är inne i en göra om hemma - flytta om grejer fas. Här är tre tavellister som bytt plats. 2. Jag har börjat med årets julklappsverkstad. Vill gärna vara klar med det mesta innan december börjar. 3. Nu har ljuständartiden startat. Jag har laddat upp. Här ett gäng svartsprayade gamla ljusstakar, men tjockisen är ny. 4. Pepparkaksfil! Jag säger bara det. En tallrik lycka som bara säljs den här tiden på året.
 1. Mera göra om hemma. En cd-hylla som fick bli kokbokshylla. 2. Jag har skapat i svart-vitt. Mina saker i ett hörn i Rabarber-butiken (mitt konsthantverkskollektiv). 3. Jag har sytt små SKAKISAR-skallror (ett lillasyskon till Räddisarna) 4. Och ännu mera göra om. Teskåpet som hamnat i kökshyllan.
1. Årets första lussebullebak. Jag äter med andakt. Bland det godaste som finns. Med kall mjölk. 2. Har roligt och syr kuddar i lappteknik. 3. Upplever Eva Dahlgren. En konsert som väcker gamla minnen till liv och ger mig en rejäl input. 4. Varit på kalas. (Som dock blir litet kort eftersom jag däckar tillsammans med min galla efter en lite för krämig förrättssoppa-missar allt smarrigt som skulle komma sedan. Snyft!).
*
Last weeks seen by Instagram. My name on Instagram is jagblommar if you want to follow.

5 kommentarer:

Gunvor Harrysdotter sa...

Du ger mig inspiration!!

BrittB sa...

Så mange fine inspirerende bilder i flotte farger! Du er kreativ! :-)

Sandsdal sa...

Hur smakar pepparkaks fil?
jätte mysiga bilder det påminner en om att alldeles alldeles snart så är det jul igen!

Hanna sa...

själv har jag inte bakat lussebullar ännu, men snart.
Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Snart (!) får vi äta lussebullar!