Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

20 november 2012

Tisdagstankar


Tisdagstankar. Tankar på en tisdag. Det är på något vis lite mycket nu. Så jag skriver detaljerade listor som jag systematisk arbetar av. För att minimera stressen. Jag längtar efter att få ta fram julsakerna. Behöver det där myset för att väga upp mörkret och känna lugnet. Ärligt talat vet jag inte hur länge till jag kan hålla mig. Nu sätter jag på lite julmusik att arbeta till iallafall.
*
Just some toughts on Tuesday.

6 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

nä ta fram de där julsakerna på en gång tycker jag! jag har tänkt göra det så fort jag får tid minsann, så mycket mysigare och så glada barn man får. de har redan tjatat ett tag :))) här ska det slipas färdigt tak idag tänkte jag. sen julsaker :)))

kramar Lycke

Hannele på Hisingen sa...

Tillåtet att tjuvstarta med julen,
ut med ljusslingorna!

Unknown sa...

Må sige som de 2 andre, jeg synes du skal invitere julen ind :)

Linda sa...

Så lustigt, jag gjorde precis ett inlägg om att spela julmusik eller inte. Jag kanske gör som du och drar igång den i alla fall. :)

Och julpyntet är inte långt borta här heller! :)

Emilia sa...

Jag vill också ta fram julpyntet (och eftersom jag är musiklärare har jag redan tjuvstartat med julmusiken)!

Jenny Bergvall sa...

I flera dagar har jag funderat på min röda brödburk, som jag fick från svärmor för ett tag sen. Den är lite borta. Jag har inte börjat leta än. Inte mer än i tanken. Undrar vart jag gjort av den. Måste nog se till o leta "på riktigt" snart ;)
Längtar galet efter julsaker... kommer INTE hålla mig. Skall ge mig in i garaget i helgen redan tänker jag. Och rota fram en del skojigt.