Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

14 april 2012

Zigzag & Djur


Idag är jag klädd så här. Inte ofta jag orkar ta outfitbilder. Är ju lite bök med stativ och självutlösare. Jag älskar zigzagtröjan. Vill ha flera. Halsbandet med djur gjorde jag för 20 år sedan. Det gillar jag fortfarande. Kanske ska göra flera och se om någon annan gillar. Om jag hittar djur vill säga.
*
Today´s outfit.

10 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

Gulligt halsband

jag kör också med vilda-djur-temat

Unknown sa...

herlig og fargsterk :) du er en inspration. Ha en alldeles fortrollande dag..

Linda

Mallaching sa...

OM du skulle känna för att sy en tunika/tröja själv så får jny design snart in ett jättefint zickzack tyg i svart/vitt ;)

Madde sa...

Svart/vitt zig-zag & blått är riktigt fint!

till-vidas-ara sa...

jättefint där vännen. och precis vad du passar så bra i. jag skulle försvinna helt i den där tröjan, tyvärr :) trött ikväll, säger nog gonatt :)

kramar Lycke

Lise B sa...

Du er så fin, enten du har sikksakktrøye eller halsbånd med ville dyr! Klem fra Lise

thejeanettishway sa...

var var var hittar man en sådan tröja?

LillaTuss sa...

En Gudrun-fans minsann :) Känner igen mönstren både på fotot och i din header. Hämtade själv ett paket från Gudrun i fredags. Vallmo... I love it! Ha en skön söndag

LillaTuss sa...

Sv: Då ska jag påminna dig när jag fotat det riktiga vitsippehavet. Ska ta en tur idag igen i strålande sol med en bättre kamera. Kanske det finns tillräckligt. Om inte finns det nästa helg :)

Sara ~Snövits äpple~ sa...

Men vilken fin bild med smycket, tröjav, plåtburkarna, Berså-kannan... Vilken fin blogg du har, roligt att ha hittat hit. *Hälsningar Sara*