Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

23 mars 2012

Nyttigt och gott


Jag har försökt käka nyttigt på vardagarna eftersom jag hade några samlade höst- och julkilon att bli av med. Maten kombinerat med promenader har jobbat bort snart fem kilon. Nu ska jag bara hålla mig där också. Lättare sagt än gjort ibland. Nyttigt kan vara gott också. Som den här salladslunchen med lite hyvlad parmesan och skinka.
Också ett litet servett-tips. Jag har beställt servetter i de här två färgerna från duni.se. Har insett att mönstrade servetter ibland blir för mycket när man har så mycket mönstrat porslin och dukar som jag har. Dessutom var Dunis mönstrade sortiment ganska fult och trist, förutom en prickig variant som jag såklart gillar. Behöver du också servetter så har man 20% rabatt nu om man skriver in koden blogg1515. Gäller till den 15 april.

4 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Salladen ser verkligen god ut
Vilken härlig dag vi har här ,har ljust njutit av en kopp kaffe ute i vårsolen
ha en skön helg

Lise B sa...

Her har det vært så ille vær at jeg ikke har fått gått, eller kanskje har jeg brukt det som unnskyldning? Så nå er nesten 10 av mine 17 kilo av er på igjen . Salaten din ser kjempegod ue, og ja jeg er født i 1958 , langt inne i forrige årtusen...

hennihenni sa...

Sallad och grönsaker är perfekt vårmat!

Emma sa...

God sallad på fin tallrik. Kan det bli bättre? :)