Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

23 mars 2012

Hos lillasyster
På fredagar är min yngsta ledig från förskolan. Då har vi oftast städdagar. Och idag blev inget undantag. Hon har önskat att vi ska möblera om i hennes rum ett tag, och det gjorde vi. Sängen och bokhyllan fick byta plats och då dammtorkade vi ordentligt och sorterade alla prylar på nytt. Och som vanligt så blev det plötsligt mycket roligare att leka med alla saker som på något vis upptäcks på nytt när man städar.
*
Today we clean and move furniture in little sisters room.

4 kommentarer:

frisky frog sa...

Härlig fredag!
/Ha en trevlig helg

Elin sa...

Så är ju jag också.. Det är så mycket roligare att leka i ett nystädat rum. Mina småtjejer (4 och 6 år) tycker också det, men de vill helst inte städa. Den äldsta (11 år) har däremot börjat bli väldigt ordentlig med sitt rum, trots att hon var minst lika städovillig som liten. Det finns hopp alltså! Ha en trevlig helg!

Ingrid sa...

Vad mysigt för din flicka att få rå om dig och städa och pyssla tillsammans. Jag kan sakna tiden när dom var små och man umgicks på ett annat sätt än när dom blir större. Men var tid har sin tjusning :-).
Jag minns att jag brukade plocka bort en del leksaker och sen efter ett tag ta fram dom igen och ta bort andra i samma veva. Leksakerna blev som nya igen för dom.

Det här med att tiden går fortare och fortare än hemskt...när man var yngre så lät en månad långt till något som skulle hända...nu om det ska hända inom ett halvår, kan jag nästan bli stressad att jag ska hinna *S*. Tiden bara svischar iväg.

Önskar dig en fin helg

Ingrid

Pia Gustafsson sa...

Trevligt inlägg och jag bara älskar att du använder ordet Förskola. Kram Pia