Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

15 oktober 2011

Några lördagstankarMamman har varit på vift en kväll och en natt. Skönt att komma bort en kort stund. Nu är jag hemma igen och funderar på var jag ska hänga upp min loppisfyndade lilla lampa som jag känner en liten kärlek för. Man kan också tro att jag genomför testet hur-många-väskor-kan-man-hänga-på-kroken-innan-den-ramlar-ner? Men det var inte min tanke från början. Den prickiga väskan innehåller min stickning som alldeles snart är klar. Något som ska värma mig i vinter. Snart får ni se.
*
Some weekend thoughts. A little lamp from flea market that still haven't found its place.

7 kommentarer:

Gunnar Deckare sa...

Verkar som det här med stickning har fått en renässans

Lise B sa...

Hei! Jeg leker også hvormangeveskerpåkrokenførdedetterned-leken. Jeg har ikke så fine vesker som dine, forresten, de er ganske fine mine også, de fleste er fra irske Orla Kiely, jeg er helt forgapt i dem! Så fint å være på vift! Ha en riktig fin helg!

Kerstin sa...

Stickning...! Kul! Alltid lika spännande vad andra gör. Jag längtar att få sticka för hand och till mig själv.

♥ Hannele på Hisingen sa...

haha, jag har också testat väskor :)

Lise B sa...

Hei Maria, ja, jeg tror du kan lære deg å like opera. Da er det nok lurt å starte med operette. Men alle trenger jo ikke å like det heller da:)

metamorphosis sa...

Vilken enkel och fin liten lampa du hittat! Ang. väskorna vs. kroken så brukar krokar (tack och lov) klara av fler väskor än man tror... *ler*

Gunilla sa...

Den snygga lampan behöver en hedersplats! :)