Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

14 oktober 2011

Fri fredag?Fredag är min lediga dag, men det är nästan alltid min städdag också. Försöker varva städ och vila. Men vill hinna klart med städet för att känna att jag har helg. Förstår inte varför det alltid samlas tusen prylar på ena sidan av matbordet. Prylar som ska någonhelt annanstans. Men jag vet att nästan alla har en sådan samlingsplats för hutt och mutt. Stolarna hamnar i en hög när jag dammsuger. Känner att någon av stolarna ska bli röd snart. Kanske hinner jag måla innan jul?
*
Friday - Free day - Cleaning day

6 kommentarer:

Losarinas mor sa...

Her samles også alt i den ene enden af spisebordet :-) Vi kalder den ende, vores kontor:-)

Fröken Prickig sa...

Alla har sådana ställen, det är jag säker på! Det ser faktiskt ut som att du leker "inte nudda golv" med stolarna, men om du säger att du städar så får jag väl tro dej:) trevlig helg!

metamorphosis sa...

Jajjemensan - även här finns hutt o dutt ställen, och inte bara ett utan säkert både två, tre och fyra... det blir lätt så hemma hos oss. Ska nog ta en tur till m plock o städ, för det är ju skönt med ordning till helgen!

Lise B sa...

Her hos oss samles det også, for eksempel på ene halvdelen av spisebordet, og aviser ligger på to-tre av stolene siden aviskurven er så full at avisene bare faller ned. Jeg har også fri fredag, og skulle ønsket at jeg greide å vaske og rydde til helga på tordag, slik at jeg virkelig hadde fri, men det får jeg aldri til.Ha en riktig god helg!

Min plats i solen sa...

Ja, det är lustig det där hur saker och ting har en förmåga att samlas både här och där och köket är en sådan plats här också. ;) Jag försöker att se det positiva i den där röran och hävda att det är för att köket är vårt hus hjärta och det rum vi älskar att umgås med varandra i. Det är ett rum som lever och de där veckorhögarna hör till det där live. Vare sig jag vill eller inte. ;)

Njut av din helg!

Kram Lotta

Gunnar Deckare sa...

Ja hur går det till? Trots att vi är bara två vuxna med utflugna barn så samlar sig prylar överallt. Skulle nog också behöva en hel dag för städning hemma.

Trevlig helg!