Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

7 december 2012

Fåglar, ullbollar, apelsiner och önskningar!
I ett gammalt nött trätråg på matbordet ligger nejlikapelsiner och broderade ullbollar. På kanterna av tråget har jag tryckt fast små fina träfåglar som jag hittade på loppis. Gillar verkligen fåglarna och platsen de slagit sig ner på. Ullbollarna har min vän Josefin, som driver fårgården Eufåria, gjort.
*
Skulle helst av allt vilja slå mig ner i en mjuk fåtölj just nu, med benen på en fotpall, läsandes något mysigt, med ett tänt ljus och en kopp julte bredvid mig. Och så skulle jag vilja sitta där ändå fram till 27 december. Och bara ta in allt. Men som vanligt så ligger jag alltid steget efter med allt. Finns alltid lite för mycket att göra. Både sådant jag vill och sådant jag måste. Eller måste och måste...men...ja, ni vet!  Bara att inse att jag är en sådan som förmodligen alltid kommer att ha att göra. Finns ju så mycket som måste ut ur den här hjärnan.

9 kommentarer:

florin design sa...

vilka underbara broderade bollar!

Randiga Tråden sa...

Så söta bollarna är.

Elin sa...

Jag har precis som du haft mycket att göra på sistone och har inte haft tid att läsa alla bloggar som jag brukar, men nu tittade jag in här och såg tv-klippet på dig. Vad kul! Trevligt att få se och höra dig, och jag håller med dig i allt :) Jag blir alltid lycklig av att lyckas laga en god maträtt av de rester som finns i kylskåpet. Det är jag världsmästare på!

Tibs sa...

Wonderful!

Ostickat sa...

Vilket härligt julbord!! Ullbollatna och apelsinerna är så fina :-)

Borgmästaren sa...

Finfina ullbollar! Finfint reportage om dig! Roligt att se!

Borgmästaren sa...

Finfina ullbollar! Finfint reportage om dig! Roligt att se!

Losarinas mor sa...

Jeg vil ønske at du kunne give dig selv lidt mere tid til at gøre intet.
Til at slappe og bare nyde. Så fint , det fad med de skønne fugle og smukke bolde :)

♥ Hannele sa...

Jättefint!