Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

9 november 2012

Some changes

Jag är en sådan som samlar med ena handen och rensar med den andra handen. De sista månaderna har jag haft extra stor lust att rensa bort prylar och ändra om. Sker små förändringar här nästan varje vecka. I köket har en före detta cd/dvd hylla fått flytta in bredvid vitrinskåpet. Där ryms nu kokböcker. Cd-hyllan stod tidigare i vardagsrummet i hörnet som syns nedan, men det kändes så rörigt med fyra cd-hyllor där, så efter utsortering bland böcker och dvd-skivor ryms nu alla skivor i olika skåp istället. Och så fick vi ett tomt fint hörn där mitt nya tryck Säg det med blommor hänger bra ovanför olivträdet.
 
Om ni vill se hur hörnet ovan såg ut tidigare, så kan ni klicka här.
*
Make some changes with furnitures and things in our home almost every week. I enjoy small changes. Here is a corner in the kitchen and in the livingroom.

5 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Det blev fint på båda ställena! Jag önskar att jag också hade plats för ett vitrinskåp i köket, men det får väl bli i nästa bostad någon gång i framtiden...

Lyllos sa...

Snyggt med kokböckerna i en smal hylla, passar ju in perfekt och tavlan gjorde sig verkligen i hörnet! Det är så skönt att rensa ut och ändra om lite då och då tycker jag, ändra energiflödena lite.. I helgen tänkte vi ta tag i en överfull källare...phu! En härlig fredag önskar jag dig!
kram Linda

Unknown sa...

Jeg fik helt lyst til at bruge min cd hylde på en ny måde- tak for inspiration .)

BrittB sa...

Ser du har samme vitrineskaå og cd-hylle som meg. Takk for super idé med kokebøker i cd-hylla! :-)

till-vidas-ara sa...

Wow vad snyggt det blev! gillar hur du pysslar om nu. visst blir man sugen på sånt i mörkret..att skapa sin egen lilla fina värld..mmm...

kramar Lycke