Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

15 oktober 2012

Frankrike alltså!
Ahhh...Frankrike alltså! Måste bara drömma mig tillbaka en stund till förra månadens lilla resa och värmen där. Här bilder från byn Grasse.
Idag tog jag på mig täckjackan här hemma eftersom det bara är någon grad varmt ute. Och någon grad varmt, det är kallt det. Värmer mig bilderna på hus med fönsterluckor och text på fasaden. Så snyggt med de där lite skamfilade orden.
*
Ahh...France! Today it's cold here so I dream about France. Pictures from our trip a month ago. From the village Grasse.

7 kommentarer:

Pyssel på Torp sa...

Härligt att ha något att drömma om när det är ruggigt. Själv har jag precis bokat en resa till Italien som jag drömmer om just nu.

Anonym sa...

Charmig bebyggelse!! Annorlunda atmosfär mot här i vårt land.
Förstår att detta går att njuta av länge.
Vackra bilder.
Höstrusk här med, som kräver....varma kläder....
Ha en finfin vecka
Ann-Louisekram

FridaSofia sa...

Ja, nu börjar det verkligen bli kallt ute. Vilka fina bilder, såg hur härligt som helst ut, förstår att du längtar tillbaka :)

Anonym sa...

Så vackert det kan vara. Och så beständigt det känns med målade företagsnamn och verksamheter. De byter man inte ut hur lätt som helst. man tror på framtiden!

Lise B sa...

Kaldt her også. Var bare en varmegrad i dag tidlig, og som du sier, det er kaldt det! I går var vi på Storlien og handlet, da snødde det! Takk for varmende bilder!

AttenKattenNoa sa...

Så vackra bilder. Kul att se, nu blev jag sugen på en resa dit...

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Fina bilder!