Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

23 augusti 2012

Snart ikapp

Jag försöker komma ikapp livet på något vis. Jobbar på dagarna. Städar på kvällarna. Och jag känner att jag börjat få vittring nu. Att jag snart är ikapp. Ska bara bocka av några måsten. Ateljen måste också bli storstädad snart. Tror att jag ska flytta ut och flytta in på nytt. Ett hästjobb. Men känns som om det behövs. Jag mår nog banne mig bra av att städa. Min dator har kraschat, så jag lånar dotterns. Lite grann på nåder. I sovrummet har jag möblerat om och hängt om tavlor på väggen bredvid sängen. Det blev så att det känns bra i maggropen.
*
A picture from the wall beside my bed.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag mår också bra av att städa. Har skickat iväg man och barn och dammsugit hela huset. Vilken befrielse! Nu njuter jag av en kopp och lite Bloglovin. Visst blir man lycklig av att göra fint hemma. Fina tavlor!

Fröken Prickig sa...

Fnissar åt att du får använda den på nåder, känns som att de njuter lite när rollerna är omvända och man behöver dem. Som när Maya ska visa mig någon teknisk funktion på telefonen eller så, då suckar hon och himlar med ögonen, men hjälper mig. På nåder.

Anonym sa...

Glöm inte bort att andas bara! :)

Hanna sa...

Så söt tavlan var med hjärtana.
Kram
Hanna

Emileitha sa...

Tycker om tavlan med olika hjärtan.. Jag borde verkligen försöka få nån ordning på mina grejor men det finns annat roligt att göra.. så det får vänta lite till.

färgtrappan sa...

Önskar ibland att jag gillade att städa, för det gör jag inte även om jag tycker om resultatet efteråt. Nu behövs det dock flyttas runt en massa här, så att jag får utrymme för att ha min färgbutik hemma ett tag tills jag hittar ett nytt ställe. Det känns ju iof stimulerande att få till en bra lösning för det, så det gör hela städandet så mycket lättare. Undra bara vad allt ska ta vägen som är i det där rummet nu... En rejäl rensning tror jag behövs. Det börjar jag med, det är kul, mycket roligare än dammsugning. :)
/Maja

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Hjärtetavlan är så fin!