Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

1 augusti 2012

Andas-blunda-fokusera

Idag andas jag lugnt genom näsan. Försöker skita i att huset ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig (uttryck jag brukar använda när det är lite kaos)! Idag behöver jag fokusera och arbeta. Har latat och latat mig in i det sista. Eller kanske inte latat, men iallafall inte gjort det jag ska. På lördag börjar Nolia, en nio dagar lång mässa där jag ska stå med mitt hantverkskooperativ, och jag har inte fixat något till det sedan innan midsommar. Så idag ska jag både packa och producera lite till det. Alltså andas, blunda för stök och fokusera.
*
Working day, after a long time of no doing.

6 kommentarer:

Elin sa...

Lycka till med det!

(Förresten - sprang en mil igår för första gången i år och kollade upp vilken startgrupp jag står i på Tjejmilen - äntligen! Jag är i grupp 4 - och ska springa på 60 min eller mindre så jag måste träna lite till...)

färg o form sa...

Jag gör nog lika som dig....här är ett kaos både ute och inne men jag packar och åker till butiken i Rättvik i 4 dagar....och lämnar byggjobbare och kaos hemma. Lycka till./Hanna

Hanna sa...

Det kommer säkert att gå jätte bra.
Lycka till.
Kram
HAnna

Anonym sa...

Låter bra att vara lat, det behöver vi alla ibland, just vad vi här hos oss gjort ett tag. Så nu är trädgården väldigt YVIG, huset stökigt och tvätthögen enorm. Men ingen lär göra det åt oss så tids nog tar man det ;)
Såå vacker bild
Kram till dig vännen
Ann-Louise

Hannele på Hisingen ♥ sa...

hoppas det blir succé

Kerstin sa...

Åhh det där känner jag igen. In i det sista och inte får man gjort allt det man hade tänkt från början. Men det brukar gå bra i slutändan. Lycka till!