Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

21 juli 2012

Inte bara vara fin i ett skåpBorde ju kanske fixa fest för sisådär 50 personer oftare så att nästan allt fint i glas- och porslinsväg ska komma till användning. Alla tallrikar, muggar och glas vill ju allra helst brukas och inte bara vara fina i ett skåp. Men både jag och maken konstaterade i solstolen dagen efter festen, att det blir nog inga 50-årsfester för vår del. Dock är det ju 7 och 10 år tills dess, så vi kanske hinner ändra oss.
*

7 kommentarer:

Fröken Pyssel sa...

Jag har aldrig haft någon stor fest, men tänker att jag skulle tycka det vore så kul att fixa fint med tallrikar och glas och pompoms och och och och :-D

Sandsdal sa...

Ja men kan man tänka sig ett bättre kaffe bord. Fint att ha servietterna i en vacker burk så som du har gjort.

Anonym sa...

Min make och jag har gjort så att vi ställer till med en stor fest varje år när det passar oss. Då är det ingen födelsedagsfest utan bara en stor härlig fest just när vi känner för det. Inga datum att tänka på, presenter behöver vi inte längre så det passar oss perfekt. När vi fyller jämna år reser vi bort och unnar oss nåt extra. Klart vill barnen uppvakta som vanligt, och det kan dom ju få ;)
Kramis till dig.
Ann-Louise

Amanda sa...

Njuter av dina härliga kalasbilder. Grattis i efterskott!

Emilia sa...

Härliga kalasbilder -kul att få användning av porslin som annars bara står! Och förstås grattis i efterskott!

Tyg och otyg sa...

Jag tycker nog att jag är rätt så bra på att använda det jag har av glas och porslin, men jag har ju rätt mycket och bor ensam, så det är svårt att bruka allt på en gång. :)
Förresten har jag köpt en likadan burk som den på översta bilden på loppis idag!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

jag försöker använda det vi har i skåpen :)