Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

1 juni 2012

Tussilago

En gammal bild. Tussilago plockade i maj 2009. Min man har kidnappat min dator så jag är utan hela mitt nya fotoarkiv. Tur att datorn kommer hem igen ikväll. Svårt att klara sig utan den. Nu får jag hålla tillgodo med en seg gammal trotjänare, där mina äldre foton finns kvar. Idag är det vårstädning på G. Fönstertvätt mm Allt det jag inte fick gjort tidigare.

5 kommentarer:

Åsa sa...

Söt bild! Men nu påminde du mig ju om att man kanske borde putsa fönstren nu, det är ju rätt årstid...tror jag glömmer det en liten stund till..;-)

till-vidas-ara sa...

våra fina tussilagosar! vi har också på gården. det enda som blommar någotsånär fortfarnde förutom scilla och tulpaner hos oss. nej, förresten, vit och blåsippor...* och jaaa, visst var porträttet urfint och så jag! jag blev jättenöjd, kan verkligen rekommendera henne! och kallt är det! men man får saker gjort, här med :)

kramar Lycke

FrökenPrickig sa...

I veckan hade vi inget internet en dag, först var det frustrerande men sen var det rätt skönt på nåt vänster och det tog två dagar (!!) innan jag satte igång det igen. Fick mer gjort än vanligt, kan jag säga.

Har också kvar fönsterputsningen, den är så himla tråkig, tycker jag.

Ha en skön fredag:)

Sandra Viström sa...

Vilken skön bild:) Färgstark. Trevlig helg

Ingrid sa...

Ens egna dator är oumbärlig och så personlig med allt man lagt in i den med foton och annat. Så jag kan ana att du saknade den :-).

Vad härligt med er semestertripp till värmen. Värme är ju nåt vi saknar nu.

Önskar dig en fin helg
Ingrid