Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

13 maj 2012

Who cares?

Jag fattar inte riktigt hur jag har det. Vid den här tiden på året så brukar jag ha hunnit göra vårsysslor som tvätta fönster, vädra garderoberna, plantera om krukväxterna och så några frön. Men det här året har jag inte hunnit något av det. Konstigt! Kanske den sega kampen mellan vinter och vår försenat mig på något vis. Men å andra sidan - Who cares? (Kanske krukväxterna!)
*
I haven't done any of my spring chores, like cleaning the windows and repot the houseplants. But Who cares? (Maybe the houseplants!)

10 kommentarer:

BrittB sa...

Det er jammen godt å høre at det er flere som er på etterskudd med vårsyslene! Kjenner meg veldig godt igjen her! :-)
I dag våknet jeg til et snødekt landskap....

Losarinas mor sa...

Altså NU må våren komme !!

Helena sa...

Ja i år får man visst aldrig lägga undan vantar och mössor!

Fiffiga Systrar sa...

Samma här! Säkert är det vädrets fel! Men våren kommer ju ändå med eller utan vårstädning och planterande.. kram Emelie och Elin

Madde sa...

Jamen, du är ju inte alls ensam om det :)

Emileitha sa...

Du prioriterar så rätt...städningen hinns nog !!

Tyg och otyg sa...

Samma här! Hade så stora planer om plantering för i år, först idag har jag planterat ut några av de blommor jag köpt. Har inte försått ett enda frö. Alla vinterkläder och -skor är kvar i hallen (förresten är vår- och höstkläderna också där eftersom jag aldrig orkade bära ner dem till källaren i höstas...). Fönstren har jag dock tvättat, för en vecka sedan, utom ett som jag har kvar.

Förresten, ser nu i din hylla något som jag vill ha, nämligen Våra vänners liv på dvd. Visste inte att den fanns på dvd, det måste jag kolla upp!

MrsUniversum sa...

Mmm, det har varit lite sent i år. Men bättre sent än aldrig :-)
Snyggt med krukorna som prydnadssaker/hyllsmycken!

Nina sa...

Samma här. Dags att gå till blomsteraffären och byta ut hela raddan i fönsterkarmarna. Så är det bara ibland - man får prioritera ;O)

till-vidas-ara sa...

Äsch, strunt i det. här ser ut som ett bombnedslag och jag hinner aldrig hälften. en sak i taget tänker jag, måste jag tänka annars får jag spunk :)

kramar Lycke