Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

5 april 2012

Äggigt!

Äggigt

Konstigt att jag som älskar att julpynta inte bryr mig så värst om att påskpynta. Men alla äggen åker fram i en korg iallafall. GLAD PÅSK på er alla!

15 kommentarer:

Martina L sa...

Men många ägg verkar det i alla fall vara ;-) Ha det gott, Maria!

/Martina L

Martina L sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
UllaMona sa...

Hej Maria, kul att grytlappen kom fram...visste inte riktigt om det var du.
Glad Påsk!

hennihenni sa...

De passar bra i den korgen. Jag är inte heller så mycket för påskpynt, men redan lite gult - tulpaner/ljus/ servetter gör rätt så mycket!

hennihenni sa...

De passar bra i den korgen. Jag är inte heller så mycket för påskpynt, men redan lite gult - tulpaner/ljus/ servetter gör rätt så mycket!

till-vidas-ara sa...

Hej fina färgglada vännen min !!! vilken härlig pynt-aktivitet! här är man också dålig på att pynta påsk, men jag ska se om jag inte får in lite ris och fjädrar och några kycklingar i allafall :)

kramar Lycke

Fröken Prickig sa...

Samma här! Men stackars dej, ska du nu stå här hela dagen och lyfta i påskägg? (eller till nästa inlägg;) Hoppas du får en bra påsk!

Jenny sa...

Ha, ha - jag är likadan! Ger järnet när det är jul och nästan ingenting till påsk. Den är ju så kort! Fast egentligen så ska man göra fint omkring sig ändå. Kanske jag får lite inspiration när jag blir ledig i några dagar nu.
GLAD PÅSK!

Hanneles paradis på Hisingen sa...

Glad påsk! Äggen ska ut i trädgården och familjen ska leta...

Hanna sa...

Glad Påsk!
Kram
Hanna

Linda sa...

Det är inte riktigt samma sak att pynta för påsk som att pynta för jul... men några ägg blir det här också...

Vilken otroligt läcker rörlig bild! :)

/Linda

Min plats i solen sa...

Jag kan känna igen mig i det där. Då det gäller julen går jag all the way in men påsken blir lite mer avslaget i pyntväg. Kan det bero på ljuset? Att jag har större behov av det där pyntet och stämningen under den mörka och kalla tiden? Nu när våren är här finns det så mycket annat som lockar. Dessutom känns det som det är så kort tid det där pyntet ska vara framme om jag jämför med julen som är mer som ett långt maraton. Men lite pynt blir det iallafall. ;)

Ha en riktigt fin påsk och sköt om dig!

Kram Lotta

med nål och tråd sa...

Kul! Glad påsk på dig

metamorphosis sa...

Fast lite kan jag tycka att det är detta som är scharmen med påsken - att det inte behövs så mycket pynt och fix! Några ägg, lite fjädrar i ett ris och du är i hamn liksom!

Glad påsk på dig! :)

Pysselfarmor sa...

Nä inte mycket pynt här heller och inga påskägg eftersom jag firar påsken utan barnbarn......men litet fjädrar ute i en buske och så en stor höna uppe i en björk. Klart! Lätt att packa ihop när vi åker härifrån norr ;-))

ha en skön påsk!