Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

13 mars 2012

Brutalt mottagenNackdelen med att komma hem igen är att det ibland känns som om man blir så brutalt mottagen av vardagen. Inget försiktigt smygande, utan bara pang-tjoff till överfulla tvättkorgar, smuliga köksgolv och bänkar fulla med disk. Jag sätter mig här vid fotografierna och vänder ryggen till disken. Får göra den sedan. Tänkte inte alls på att mina fingervantar matchade så mycket till min tröja. Men det ser jag ju nu, att de var som gjorda för varann.
*
Home again brutally received by the overflowing laundry baskets and benches full of dishes. Looking at my photos instead.

13 kommentarer:

TokTova sa...

Fålhagen med tripolishuset i bakgrunden?

hennihenni sa...

Kul med oplanerad matchning :) Och snygg färgkombination på översta fotot, turkos och ... ja vad är det för färg? Sandgul?

Maria sa...

Toktova: I don't know where. Någonstans i Uppsala. Hjalmar Brantings väg kanske?

Hanneles paradis på Hisingen sa...

perfekt med vantarna :)

metamorphosis sa...

Det är sånna där stunder man behöver lite semester efter semestern... ;)

Välkommen hem igen iaf - ni ser ut att ha haft en bra resa!

Livskrafter sa...

Haha...ja jag brukar kalla det för att "vardagen attackerar"
ha en fin tisdag
kram
Emma

Gunnar sa...

Inte för att jag vet så värst mycket om detta men det ser ut som det mesta matchar. Härliga färger.

Lo sa...

Hej! En vän sa till mig ( som gillar att ha det städat och just då ha de ångest över röran i huset;-) för några år sedan: " Ett hus blir inte ett hem förrän man kan skriva Jag älskar dig i dammet på möblerna."
Tänker på det i bland då vårt hem svämmar över av tvätt och spår efter lekande ungar, att det är mina kära som gör sina avtryck i vårt hem ;-)
Allt Gott!
Lo

Ingrid sa...

Jo det brukar bli ett brutalt uppvaknande efter man varit borta och kommit hem *ler*.

Vad kul att du varit i Uppsala. Det är en så trivsam stad. Jag bodde där i 4 år och står i bostadskö där. Kanske jag flyttar dit igen sen alla ungarna lämnat boet.

kram
Ingrid

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

TokTova sa...

Hjalmar Brantingsgatan ligger i Fålhagen:-) Finfina kvarter som jag bott i en gång i tiden...

Familjen Tapper-Kaller sa...

Så fin du är, med tröjan och vantarna!

Madde sa...

:)