Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

17 februari 2012

Solgult


Håhåjaja. NU är det städdag igen. The same procedure every friday. Men jag tycker att det är lite roligt att städa också. Eller iallafall är den nystädade känslan så härlig så att det är värt det. Får man säga det utan att betraktas som knasig? Förra fredagen så hängde jag upp gardiner med solgult i köket. Trycket på dem har jag gjort själv. Behöver kanske hjälpa vårsolen lite på traven. Idag ser jag inte en skymt av solen. Men det är härligt ljust iallafall.
*
Cleaning day again. The same procedure every friday. Last friday I hang up yellow curtains in the kitchen. Yellow like the sun.

7 kommentarer:

färg o form sa...

Jätte härliga gardiner! Gul är vackert.......ha en bra städdag.//Hanna

Halmoxen sa...

Jag instämmer med ovanstående; superfina gardiner. Jag har tidigare inte alls gillat gult utan tyckt som ramsan att gult är fult, men jag har börjat inse att det faktiskt kan vara riktigt fint. Som här. Hoppas att det funkar när det gäller att få fram vårsolen nu också.

hennihenni sa...

Jag tycker det är roligt när det är nystädat, men själva städningen skulle nog gärna få sköta sig själv :) Trevlig fredag!

Elin sa...

Fint mönster på gardinerna. Har du tryckt för hand eller låtit någon annan trycka upp?

Sandra Viström sa...

Vad fint tryck! Vi har haft en stor sol idag. Det är lustigt hur det kan skilja i väder- fast det inte är så många mil. Trevlig helg!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Kul med egna gardiner!

Carita Liljendahl sa...

Tycker också gardinen är superfin!