5 februari 2012
Parmarullar
Igår hade vi middagsgäster. Vi bjöd på två olika parmarullar till förrätt. I de översta har jag rullat in bitar av kronärtskockshjärta och ruccola i parmaskinkan. För att det skulle extra vackert strödde jag bitar av svart flingsalt över.
De nedre rullarna är fyllda med en mixad röra av ca 1 dl solrosfrön som jag rostade, ca ½ stor burk soltorkade tomater, en näve färska basilikablad, en stor klick turkisk youghurt och en lite mindre klick majonäs. Och lite salt och svartpeppar. Strödde ruccola och hyvlad parmesanost över. De blev goda, framförallt de med "solröran" i.
*
Rolls with Parma ham. For first course yesterday.
Etiketter:
Mat o bakverk
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
9 kommentarer:
Mmm...smaskens! :)
Så gott! Och vilja fina hjärtan du gjort både mjuka och som dekor. Varma kramar och en härlig söndag önskar jag dig.
mums!
Så gott det ser ut!
Yummi!
Vilket bra förrättstips, tack!
Låter jättegott,det måste testas
ha en skön kväll
Mumsigt det ser ut, du är så duktig på att laga mat!
Mmmm det ser smaskens ut! Och jag måste ju vara lite bakom, hade ingen aning om att det fanns svart flingsalt... snitsigt!
Skicka en kommentar