Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

28 februari 2012

Idéer!


Igår förberedde jag mig inför en plåtworkshop som jag ska ha i maj på Norrbottens Museum. Måste vara i god tid med foton mm eftersom det ska marknadsföras på olika ställen. Det gjorde också att jag fick ny lust och nya idéer att arbeta i plåt. Men först ska jag sy klart alla fåglar jag håller på med. Det är lite jobbigt ibland att vilja så mycket och ha begränsat med tid. Med hellre för många idéer än inga idéer!
*
Jag har fått frågor i kommentarerna om TV-reportaget och jag vet ännu inte när det ska sändas. Tror att själva serien med åtta program, varav jag är med i ett, ska börja sändas i mars som ett inslag i Go'kväll. Men när vet jag inte. Hoppas få veta snart.
*
Yesterday I work with tins.

9 kommentarer:

Jeanette Nord sa...

Jag håller med dig! So many ideas and so little time! Ser fram emot att se dig i TV.

Randiga Tråden sa...

jättekul.

Anonym sa...

Hej Maria!
Grattis på namnsdagen!
Jag brukar kika in på din blogg då och då, dina saker är så fina och de gör mig jätteglad! Du är så duktig på att fotografera! Vill du berätta vad din kamera heter?
Jag provade att sy en liten fågel tillsammans med min dotter i helgen, så nu har vi en liten fågelkompis i vårt kök!
Mvh Eva (min blogg www.rensaut.nu)

Anonym sa...

Hej jag råkade titta in i din butik och sedan kom jag hit.Vilka härliga saker du har skapat! Särskilt tycker jag om de (på många vis) nygamla kransarna.Man blir glad av att se dem och kommer i feststämning mitt i vardagen. När det verkligen är fest på gång blir det säkert feststämning i kvadrat när man tar fram de här vackra och samtidigt roliga kransarna. Kan faktist tänka mig dem från födelsedagsfirande oberoende av ålder till jul och midsommar.

Maria sa...

Hej Anonym!
Kul att du gillar kransarna! Jag har festkrans på väggen året om, går ju också att ha på bordet.

till-vidas-ara sa...

också så mycket jag vill nu och önskar jag hann. har blivit toksugen att börja måla igen, så det tänker jag..baasta! och jo födelsedagen var så fin. mest lite lustigt och faschinerande det där med att fylla 40 :)

kramar Lycke

Lo sa...

Härligt med många ideer =)
Lo

Pysselfarmor sa...

Tänk om jag hade bott närmare Norrbotten nu! ;-) Då hade jag kommit med raketfart!
Tack för att du svarade på frågan - nu vet jag var jag ska ha koll...hoppas du får besked så att du kan "flagga" när det är...

Sandra Viström sa...

Ja, du får inte glömma bort att förvarna oss. Spännande:)