Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

29 januari 2012

Viktigt möte

Någon slags lösning på min önskan i förra inlägget. Om inte förr så ska jag iallafall den 6 februari ha ett viktigt möte.
*
An importent meeting.

10 kommentarer:

Marie sa...

Smart Maria! Boka in ledig tid i almanackan! Lycka till med allt!
Kram Marie

Lowella sa...

Hade det varit på Facebook hade jag tryckt på gilla-knappen :)

Emilia sa...

Bra gjort ;)

Marina sa...

När jag var delvis arbetslös fanns det EN fördel med det och det var att jag hade tid att göra saker som jag verkligen ville göra, inte bara sådant som behövde göras.
En gång, när jag jobbade som vanligt, tog jag ledigt en dag för att bara vara med mig själv. Inget inplanerat och det var jättehärligt. Tyvärr prioriterar jag sällan så och det är inte möjligt heller eftersom jag behövs på jobbet och jag har ett begränsat antal semesterdagar. Sen ska man ju ändå inte glömma att jag har loven mestadels lediga och det är guld värt.

Kram!

metamorphosis sa...

Smart drag där tycker jag! Hoppas det blir ett fint möte! <3

AttenKattenNoa sa...

Ha! Jag ska minsann härma dig! Ett möte med mig själv ska snart skrivas in, hurra! Tack för det!

Lise B sa...

Du er ikke dum, du:) Håper du greier å holde avtalen!

♥ Hannele på Hisingen sa...

jo, man får inte glömma sig själv.

Kenneth Forsström sa...

åh, menade du bara att du ville slappa lite ;) mina hjärnceller gick igång riktigt och tänkte saker som att: Bäst att bestämma sig för vad mötet ska handla om annars kanske det inte blir som man tänkt, men ett uppföljningsmöte med beröm för varje litet lyckat steg man tagit kan nog vara gott att ha då och då ;)

Maria sa...

Nej, Kenneth - inte slappa. Det ska bli en arbetsdag med mig själv i ateljen. En blank dag i min almanacka betyder inte slappardag, det betyder tid att arbeta. Har haft för få sådana hela dagar hitills det här året. Dagarna har varit upphackade med andra möten och inbokade saker, som gjort att jag inte hunnit vara i ateljen.