Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

15 januari 2012

Tusen tankar


Går runt här och är nog lite melankolisk. Undrar varför jag samlar alla minnen som samlar damm. Och undrar hur mycket jag ska dela med mig egentligen. Det var liksom en slump att jag hamnade här. Och så får jag lite ångest över att jag lovat TV att komma hit. Då visar jag ju ännu mera. Men det kanske blir bra ändå. Nu är det ju liksom bara att köra. Och jag letar inspiration, men behöver nog städa ännu mera först. Vet ju att den bara ligger och vilar lite och kanske har gömt sig i något ostädat hörn.
*
A melancholic day. Have a thousand thoughts.

12 kommentarer:

Helena sa...

Du inspirerar andra när du delar med dig. Det är fint och modigt tycker jag!

Helena sa...

Vad fint här var då!!! Längesen jag var runt på bloggarna så jag har missat ditt nya "utseende". Spännande med tv...men samtidigt lite läskigt. Men nu är det som du säger bara att köra!

Lycka till med att hitta inspirationen...den ligger nog bara och latar sig i ett hörn ska du se:)

tintti sa...

Jag får åtminstone mycket glädje o inspiration av att läsa din blogg o framför allt titta på fina foton, så tack för det. Tintti

Gunnar sa...

När kommer TV? Inte fel att samla på sig vackra saker tycker jag.

Mallaching sa...

Åh TV! Spännande! Jag har lite inspiration här som du får komma och hämta. En rejäl tygbit i din stil ;) kom in när du har vägarna förbi :)

♥ cloudberrie ♥ sa...

TV vad roligt!!! För du ÄR verkligen en stor inspirationskälla för mig och säkert många mååånga fler, så jag skulle absolut uppskatta en hel TV-serie med pyssel och återbruk med dig än alla "Ernstar" i världen!
Du är en färgklick med alla härliga blickfång, blandningar av mönster & färger - me like a lot!
Glöm inte att berätta när jag kan få se dig på TV, längtar!

Varm kram från Eva

Pysselfarmor sa...

Meeen vilken kanal? Är det lokalTV eller kan det bli så att jag också får se dig du stora inspirationskälla!

Förstår att det är en balansgång med hur mycket man ska lämna ut sig själv.

Solveig Lövendahl sa...

Det är så svårt det där, hur mycket man ska visa och berätta. Brottas hela tiden med det. Hoppas det känns bra med TV:n, låter spännande i alla fall och jag skulle hemskt gärna se mer av dig. Du är en stor inspirationskälla för mig också.

Solrosa sa...

Ja, det er en balanse dette med hvor åpen man vil (og bør?) være. Viktig å kjenne etter hva man trives med. Noen bruker jo også bloggen aktivt i sin næringsvirksomhet, og da er det kanskje enda viktigere å finne ut hva som er bra for en selv. Jeg synes du er veldig flink i det du gjør og det blir aldri for privat. Liker bloggen din, jeg. :)

Lykke til videre!

Klem :)

♥ Hannele på Hisingen sa...

jag vet, har varit med om det en gång, julgalning som jag är, nej, det handlade om mina PRYLAR, men tv respekterar om du inte släpper in dem överallt.

Lotta sa...

Kör bara Maria och lita på din egen intuition . Du vet själv vad du kan dela med dig av och inte , känn dig aldrig tvingad , ingen kan kräva !!
Alla har vi en massa lump i bagaget som är svårt att göra sig av med av sentimentala eller andra orskaker .
Tv låter ju jätteskoj , och de visar bara sånt som folk vill se , inte oinspirerade hörn utan Maria som är en underbar och färgsprakande blomma !!!!

Kraam/Lotta

Christin sa...

Låter spännande med tv.Det vill vi se för du har så mycket färgglatt och fint att visa.