Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

6 januari 2012

Slöjdutmaningen del 3


Jag är med i Slöjdakademins utmaning som har pågått halva hösten. Har inte riktigt haft den tid jag önskat att arbeta med utmaningen, men har tagit mig en stund då och då. Det är ändå bra att ha en utmaning eftersom det ger lite nya infallsvinklar och tänk. Sist jag visade något så hade jag valt en bild av en favoritkonstnär. Nu har jag arbetat vidare med något jag slängt som blev en skärva av en kraschad MonAmi mugg. Mina mellanrum är mönstret på klänningen och kanske något mer som växer fram senare. Och ordet rötter, vad betyder det för mig? Blev en jordglob med en kartbild där Kalix finns med; min uppväxtort. Fortsättning följer!
*
A art and craft challenge. My work so long.

5 kommentarer:

Madde sa...

Himla spännande att få en glimt av din slöjdutmaning :) & roligt att se hur olika allt blir, tolkningarna, valen, materialen. Heja!

Pysselfarmor sa...

Å så spännande detta är och himla roligt att få se din bild sedan i helhet. Är detta en utmaning som är varje år? Kan vem som helst delta i den?

Pella sa...

Åh, vad spännande, det kan inte bli annat än bra med tanke på vad jag sett tidigare här och Mon Amie är ett av mina favoritmönster så det här ser jag fram emot att se!! :) Lycka till!

Hanna sa...

låter spännande.
Ha en fortsatt fin helg!
Kram
Hanna

Laila sa...

Vill bara tala om att jag är inne och gluttar på din blogg.
Önskar dig allt gott inför 2012 ♥