Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

12 december 2011

Lite blingLite bling bling på ytterdörren krockar fint med allt det andra rustika. Kanske blev julkulekransen lite yttepyttig på stora dörren, men jag gillar det ändå. Har bara limpistolat fast några billiga kulor på en ståltrådsring. Tittar ni noga så kan ni se en liten spegling av mig i varje kula.
Annars så fattar jag inte riktigt hur snabbt allting går. Jag vill ju hinna så mycket och blir lätt lite småfrustrerad när jag inte ens hinner hälften. Min hjärna kan ju logiskt förstå att det bara är att acceptera, men det kliar liksom i fingrarna av lust att hinna allt. Jag vill för mycket.
*
A wreath for Christmas on our door.

8 kommentarer:

med nål och tråd sa...

Superfin ju! Men hörru, ta det lite lugnt också, du har så många järn i elden och säger att du är trött. Det är nästan så jag blir orolig. Vila är också bra.

Tyg och otyg sa...

Söt krans! Håller med ovanstående, hoppas att du hinner stanna upp och få lite vila också!

Maria sa...

Tack för omtanken mina textila vänner! Ni har rätt i det att jag har lite många järn i elden. Jag är nog bara en sådan person som brinner lätt och mycket. Jag ska tänka på att inte brinna i bägge ändar. Tror att min dagliga powernap i en kvart räddar mig. Och snart ska jag ta julledigt. =)

Nina/littleperky sa...

Väldigt fint bling :-)

Sytt o sånt sa...

Lite lagom blingbling är aldrig fel!!

PillePalle.... sa...

Den fineste blinkende velkommen hos deg :)

popetotrora sa...

Härlig färgglad krans! Och ja, tiden går så galet snabbt. Kan inte fatta att det snart är jul. Vad hände liksom? Glömde vi en månad i år!?

Monkan sa...

vilken kul idé att göra en krans av kulorna. Det ska jag försöka komma ihåg till nästa år! Tack!