Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

23 oktober 2011


Olika viljor krockar. Min största njutning kan vara att ha ett oskrivet blad av tomma timmar framför mig. Någon annan tycker att vi måste göra något. Åka iväg, aktivera oss. Jag som helst vill mysa på hemma iförd tjocksockor.
Igår kom första snön. Men den smälte bort nästan direkt. Idag lyser inte solen, som den gjorde häromdagen. Jag diggar min prismaljusstake, fast den inte alls är min stil egentligen. Kan inte svara på vad med den som gör att jag gillar. Så är det kanske med kärlek, man vet inte alltid varför.

7 kommentarer:

Riitta Sinikka sa...

Hi! Nice that you visited my blog and thank you!!! You have so lovely flowers!!Have a nice day!!

♥ Hannele på Hisingen sa...

att mysa är mysigt

Lise B sa...

Vi hadde det likedan her i huset i dag også, jeg hadde bestemt meg for å gjøre absolutt ingenting, men ble nærmest tvunget med ut på tur. Og så var det bare så fint, for det målet er en turhytte inne i skogen, og der har de verdens beste kanelboller! Vi ble møtt av lukta av gjærbakst og kanel, og det er så godt!

Vända blad sa...

Hallå där! Hoppas vi kan ta det där besöket en annan gång, inte alltför långt borta! Tycker ljusstaken glittrar så fint där i solen, ibland behöver vi väl alla en smula vardagsflärd ;-)
Nu har jag ändrat på min profil, rutan var inte ikryssad..tack för att du märkte att nåt var fel :-)

marie-louise sa...

Första snön...man fattar det inte...men du, vilka fina krukor du har, har jag sagt det förut?!

till-vidas-ara sa...

Visst är det så! ibland bara tycker man om saker..så enkelt!!! och här föll också snön, och smälte bort..fast man hann liskom känna igen den..mmm! fina bilder, tycker om ***
Jag funderar vidare över galna tapeter hos mig! ingen som tyckt något alls, hihi..undrar lite vad du tycker...

kramar och vad jag fick lust att träffas när jag kände den där samstämmigheten i att vandra runt hemma i tjocksockar :)))

~Lycke

metamorphosis sa...

Det är svårt det där med alla viljor... mina favoritdagar är nog de när vi är hemma tillsammans och alla gör det de vill. Olka fast gemensamt liksom.