Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

26 september 2011

Om att resa

Kanske finns det någon som tycker att jag flänger och far. Och det gör jag ju faktiskt någon gång om året. Det kan vi göra för att vi sparar till det. Köper inte så mycket annat och bor billigt. Den här gången hamnade vi mitt i lyxiga Franska Rivieran, trots att vi inte alls är lyxiga på det viset. Jag här sett de största lyxyatcher jag någonsin skådat och passerat kasinon och flådiga hotell, men det är inget för mig. Vi bodde på ett ganska enkelt ställe. Fotot visar utsikten från rummet. Lyx för mig och mannen är att vi fick tid på tu man hand. Tid för samtal.
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 kommentarer:

strömmas sida sa...

Vad härligt att åka iväg bara ni två. Det behövs också och att få vara på annan plats ibland är hälsa för kropp och själ.

Henrietta sa...

Mysigt att ta sig den tiden!

//Henrietta

Kerstin sa...

Vad kloka ni är som reser iväg på tu man hand.

Tidsmästarinnan sa...

Oo vad härligt. Och viktigt.
Kram kram
Susanne

Lise B sa...

Å reise gjør godt! Mannen min og jeg har akkurat vært ti dager i Italia, i Umbria. Vi reiser mye vi også, og ikke akkurat luksusreiser. Kan ikke skjønne annet enn at det må være kjedelig?

sarapirat sa...

och VIKTIGT också att få tid till det! hoppas ni har haft det underbart...

Losarinas mor sa...

H.C. Andersen sagde; " At rejse er at leve ".
:-)

Jeanette Nord sa...

Väldigt viktigt tror jag, med tid på tu man hand. Vi försökte göra det nån gång om året när tjejerna var små. Det var bra för både oss och dem att längta efter varandra en stund.

Välkommen hem!