Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

4 juni 2011

Nu börjar utelivet

Altanen är skurad och klar för sommarens uteliv. (Dock släpper snart tallarna sitt %&¤*%¤%### pollen, som kommer att täcka allt med ett gult damm-bara att skura igen då...) Här kan jag njuta:


Pictures from our terrace.

9 kommentarer:

4U2! sa...

Ja, som maken säger när jag påpekar skador på fruktträd bl.a: naturen, det är naturen ... och jag blir så ... ja, inte glad för gillar han maskrosor och tistlar? Nej. Och fina äpplen vill han ha ... men om ohyra skadar äpplena?
Annars är det en underbar dag! :)

Pysselmajorna sa...

Gud vad mysigt, önskar man hade en altan!!

Pysselfarmor sa...

Hmmmm milt uttryckt om detta gula som täcker alla ytor ute ....torka torka torka.....
Ha en skön helg - ändå.

enannanhelena sa...

Oj, så där många olika tecken har jag nog inte ens på MITT tangentbord... ;);) Men jag förstår att de kommer till användning, allergin verkar vara ett otyg. Jag är en av de lyckligt lottade. Har inte just den allergiformen, i alla fall.

Annars tycker mannen att det är jättekul när jag, vid små sköna bilutflykter på landet, utbrister; Åh, titta vilka fina hästar! Kan vi inte stanna till och "prata" med dem en stund? Då svarar mannen glatt; Nä, det går inte, pållenallergi, vettu (vet du, på rikssvenska:) Kul, kul.

Hoppas att du har en fin helg!
/helena

TantMossig sa...

Vilka fina saker du gör! Härliga färger och vilken kreativitet!

Hannele på Hisingen sa...

Härligt, utefrukost i fågelsång.

Mrs Universum sa...

Sommaren -så kort och intensiv och ljus. Kanske är pollen besvärligt men almfröna hemma i mitt Universum är galet häftiga där de flyger omkring och rasslar...

Elisabeth sa...

Hej Maria! Idag känner jag att jag också blommar lite. Har planterat på den sista tomma fläcken i min enda men proppfulla rabatt. Juni. Meningen med året.
Kram.

Rosenmalvan själv sa...

Hej Maria, vad fint du har det!!! Jag älskar dina alster, kommer snart till Piteå igen och då ska jag ta bilen så jag rymmer lite mer. Hej då:)