Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

6 april 2011

Intervju

Maja som är bloggare på sidan möbler.se har intervjuat mig. Det kan du läsa här. Maja, that write on the site möbler.se, has interviewed me, see it here.

11 kommentarer:

♥ Hannele på Hisingen sa...

Kul!!

Hannele sa...

P.S.
(kanske mitt inlägg idag intresserar dej)

Ann Granlund, textiltryckare sa...

Vilket jättefint reportage om dig! Ha det riktigt bra hälsar Ann på Åland

4U2! sa...

Grattis! Riktigt roligt!

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vad kul med en intervju!

Anonym sa...

Så kul!
Och tack för din kommentar hos mig - visst är cykeln fin? Fast om du skulle ha en sån skulle den nog passa bäst med prickar på. eller...? ;)
Kram till dig kreativa inspirerande Maria

Jenny Bergvall sa...

Kul!!

Ja minus 25 kilo nu!

A-K sa...

Du är underbar, det vill jag du ska veta att jag tycker, även om vi inte hinner ses så mycket! Jag blir alltid så glad och inspirerad när jag går in på din blogg och din hemsida med alla fina grejor du gör. Jag blev så sugen på att köpa en bricka och det där fina halsbandet med nya pärlor (var det träpärlor?) Jag kan inte ha metall numera runt halsen, jag får så hemska utslag och är så ledsen för det, så då passar dina halsband bättre om de var i trä. Sedan håller vi på att göra om i Linneas rum och hon vill ha turkost/blått och skulle gärna vilja diskutera en ev tavla i dessa färger. Kan jag be dig måla något härligt i dessa nyanser. Jag skulle vilja ha något unikt som är Linnea gjort av unika du!
Vi hörs vid tillfälle! KRAM! Anna-Karin Ö

Nikky C sa...

Very interesting :-)
Please visit me ...
my music profile : http://www.last.fm/user/ChackM
my pet profile : http://www.foopets.com/member/16702041

AnCa sa...

Tycker att det är så himla kul att Maja hittat dig! Maja är en av mina kära vänner o i höstas gick vi Företagarskola tillsammans.

Kram AnCi

Anna Johanna sa...

Vilken fin och inspirerande läsning, din intervju! Ja, man ska inte vänta med att göra det man drömmer om. Det ska jag se till att tänka på!

Hem ljuva hem i Småstaden verkar förresten vara återförsäljare till Gustavsbergs porslinsfabrik, om du letar efter burkarna.