Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

11 april 2011

Baka baka bröd

I fredags behövde jag fylla på mitt brödförråd. Då bakade jag favoritbrödet, som är glutenfritt-men receptet går bra att baka med vanligt mjöl också (jag har testat till övriga familjen). Receptet har jag bloggat om förrut, här.
*
I have baked my favourite bread with carrot and cottage cheese.

13 kommentarer:

Lena Andersson sa...

Härligt med nybakat bröd.
Lena

popetotrora sa...

Smarrigt och lyxigt med hembakat bröd! Jag önskar att jag ibland tog mig tiden att baka eget bröd...

Ha en härlig måndag!

Åpent hus sa...

yum. det så veldig godt ut! :)
skulle gjerne hatt Gustavsberg-koppen din også! ;)

beste hilsner fra
Åpent hus

Elisabeth sa...

Jag älskar att baka. Doften och att få forma något med händerna som dessutom går att bjuda på. Kan tänka mig att du blev uppskattad hemma. Jag tycker också mycket om det du broderade. Jag hade en period då jag broderade mycket, men inte så fint på fri hand som du. Jag tycker det är så meditativt att brodera.

jeanette sandelin sa...

gud så gott!
du verkar kunna det mesta...
jag är också lite allkonstnär även om jag inte är just konstnär :)
men jag liksom kan mycket - eller lite om mycket :)
bra egenskap när man har vik på högstadiet.
och man ska hylla sig själv ♥
kram och tack för din makalöst underbara blogg och inspiration :)
varma och idag soliga hälsningar från dalsland.

AttenKattenNoa sa...

Ser riktigt gott ut. Nu fick jag en spark i baken, borde absolut baka...

Catarina sa...

Det ser jättegott ut! Inget slår hembakat bröd :) Jag kom just hem med en påse thekakor som mamma har bakat..
En trevlig måndag önskas!

sigrid sa...

och jag som håller på att baka (glutenfritt) bröd nu. Jag var sugen på nytt recept så synd jag inte såg din blogg tidigare. Men ska absolut spara receptet till en annan gång. /Sigrid

marie-louise sa...

Härligt Maria!

Re-dizain sa...

mnmnmn...det var länge sedan jag bakat, ser så gott ut!!

Marika på Odlingspyssel sa...

Ser mumsigt ut :) Alltid svårt med gott glutenfritt bröd, till sist när jag höll på spritsade jag ut bröden, så lös var degen.

re.do sa...

Å, det påminner mig att jag jobbar nästa helg... Måste nog ta in lite påsk denna helg så vi hinner också :)

Petronella sa...

Oj, vad gott det ser ut. Sesamfrön gillar jag.. Och kan tänka mig att keso och morötter gör brödet saftigt! Måste provas :) //Petronella