Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

23 juli 2009

Mon Amie - min vän!

Egentligen så har jag någon inneboende filosofi att materiella ting inte är så viktigt.


Men ändå så blev jag barnsligt lycklig över min nya mugg.
Dricker allt i den så fort den är diskad. Mon Amie - my friend!Luffarslöjd, återbruk, laminerade skärbrädor/underlägg/brickor, Räddisar och annat hantverk.Presenter till dig eller själv eller andra i min web-shop!

9 kommentarer:

Re-dizain sa...

Du skall inte ha dåligt samvete för att dom små underbara ting gör dig glad! Det är känslan i dessa som du fastnar för. Dom är så inspirerande med sin vackra design som varar!
Jag är inte heller materialista men älskar mina fina prylar och varje gång jag kommer hem efter en resa så blir jag glad på nytt!
kram

Anonym sa...

Nu blir jag ännu mer sugen på att önska mig en sån när jag fyller i aug! Gillar när man får en favoritpryl, små saker förgyller vardagen!

Minmill sa...

Det var en nydelig mugg. Jeg kjøpte meg en lilla i København, men den var dessverre blitt knust i frakten hjem. Bu hu.

milla-andante sa...

Är helt med dig i filosofin... men å andra sidan så, något måste man ju dricka ur.. och då gör det ju ingenting om det är ur något fint som gör en glad!
Kram

promenader på landet sa...

Klart man måste få ha favoritsaker fast man vet att materiella ting inte ger någon bestående lycka. Men ibland kan det pigga upp för stunden! Ha det så bra! Kram från Maria

Call design sa...

Muggen är helt underbar och vacker, lyckos dig!

Anna Stilla sa...

Jag har också en temugg som har blivit min favorit. Det är den fina muggen som jag vann hos en annan bloggare. Jag tycker till och med att teet smakar bättre i den.

Kram
Anna

Julia sa...

Jag vill med ha en sådan fin!

Marie sa...

Gahh! Jag blir alldeles tokig av alla fina grejer och bakverk du visar upp. Och korten du fick till födelsedagen var otroligt fina.

Jag vill mer än gärna att vi ska bli snigel-post-brevvänner! Sommaren gör att jag dröjer med att svara på mina kommentar ibland.. men skicka ett mail med din adress vetja!