Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

16 november 2008

Njutning?

Jag har gjort ett litet galleri längst ner på sidan med Luffarslöjd på hemsidan så att man kan se lite saker som jag gjort i luffarslöjd eller blandteknik tidigare. Här är tex ett kakfat med läckra bakelser och bullar på: Bakelserna och bullarna har jag inte gjort eftersom jag inte lärt mig virka...ännu! De är köpta på Tradera.Sedan ska jag erkänna...JAG HAR BÖRJAT NU! Och jag tänker inte skämmas för det. Varför inte njuta nu när jag mår bra av det?? Börjat med vad? Jo, julpynta!! Vet att många tycker att det är för tidigt, men jag älskar ju det så varför inte. Min livsfilosofi är att man ska göra saker som man mår bra av och inte vänta i onödan. SÅ därför njuter jag nu!
Bye the way - har du börjat Ewa?

10 kommentarer:

Karin sa...

Åh börja du! Det är väl kul att få njuta av det om man vill. Själv är jag lite för lat. Vill ha ordentligt städat först.

Jenny Bergvall sa...

Klart man skall börja julpynta redan om man känner för det.
Själv fattar jag inte alls att det är en månad kvar. Fråga mig o jag säger att det är tidig oktober nu.
*hänger inte med*

Lotten sa...

Jag älskar dina luffarslöjdsaker ;-) bakelserna var urmysiga... önskar att jag kunde virka! Vi kanske skall gå i virkskola du och jag ;-)
Klart att du skall börja när du känner för det....Pynta på! Det är inget att skämmas för!

Kram Lotten

T H E R R E fotoblogg sa...

Så fint du gjort Maria! Fatet var fint, bakelserna var jättefina med - även fast inte du gjort dem ;) Och bakgrunden var söt! :)

Jag harinte börjat än, men tror jag tar det nästa helg!

Marina sa...

Det är så bra att var o en gör som den vill! Vill man börja så gör man det och vill man vänta så gör man det.
Så söta bakelser på fint fat! Här skiner solen idag, härligt! Men det blåser för fullt. Kram!

filuri sa...

Blir så glad av alla färger når man kommer in hit! Mår man bra av det, så får man julpynta i oktober om man vill. Det måste man faktisk få bestämma själv. Pynta på!
Kramar

Ewa sa...

Jamen givetvis, haha!!! Jag har tagit fram ljusstaken i fönstret. Tomtarna har börjat trippa fram ur vrårna.

ÅsaGåsa sa...

Julpyntet väntar jag med ett tag till, men igår började jag julbaka! ;)
Vad fint fatet blev och så söta bakverk!

Rosa Hemmet sa...

Du... Vad skönt att höra att du har börjat julpynta, jag har kommit på att jag smygpyntar lite allt eftersom man inhandlar julsakerna. Låter de komma fram direkt :) Fint kakfat. det måste vara svårt med luffarslöjd täker jag! Virka kan inte jag heller men det skulle vara grymt kul att lära sig, finns ju så mycket fint man kan göra! ha det fint

Anna sa...

Helt rätt, jag hade en kollega en gång som också började julpynta tidigt "tänk om jag blir blind eller dör före jul" var hennes argument! Inte behövs det några ursäkter, inte.