Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

8 augusti 2008

Fint för glasen

Jag har några glasunderlägg. Jag kommer aldrig ihåg att använda dem, men måste ändå behålla dem.

Mycket fina solar (tror att de ursprungligen är reklam för Karlstad?!) ritade av Inger & Lasse Sandberg:Och de här snygga följde med några snapsglas som jag och maken fick i present en gång:
Small coasters for drinking-glass. Funny and fine!

13 kommentarer:

MY WHITE COTTAGE sa...

Fina glasunderlägg! Blev också väldigt förtjust i kuddfodralet från Indiska - jättefint!!! Indiska har även fina glas som jag har gått och suktat efter länge, det är som fullt med glasbubblor i glaset om du förstår vad jag menar... :)

Ha en toppenbra helg!
Många kramar Jenny

Bim HD sa...

Ja, det ser ut som reklam för Karlstad det där, japp... ;) Men, vem vet? ;)
Må så grankott... ngn som inte sett solen på flera veckor nu... solsemestern senast... less på vädret!!!

moas sa...

Roliga glasunderlägg.. man har en tendens att glömma dem.. men när vi köpte nytt soffbord köpte jag även nya underlägg.. så jag är ganska noga än så länge.. *ler* men det går nog över.. ha en skön helg..kram/Monica

Rosa Hemmet sa...

Tjo! Visst är det lustigt det där? Man använder ju nästan aldrig sånna glasunderlägg fast än man borde? Har själv ett glasbord och även underlägg, men tror du man tar fram dem, åh nej! Ringar på bordet är vad det blir ;) De var supersöta dina underlägg dock och ni borde ta fram dem oftare :D Önskar en supertrevlig helg!

makiato sa...

Roliga glasunderlägg! Jo, jag tycker absolut du ska lägga ut bild på din dotters gamla badrock här på bloggen! Har länkat hit så jag inte ska missa nåt.. :)

Smultronstället sa...

Söta underlägg! Jag är alldles för glömsk för att använda dem, men kan ibland ha en vas på et underlägg, har fått mammas fina i silver.

hem ljuva hem- helena sa...

Jag har köpt nya glasunderlägg nu i veckan faktiskt. Jag kommer heller aldrig ihåg att använda dem, men kanske nu med nya fina? Nu blev jag i alla fall påmind om att jag har dem när du visade dina. (-:

Fröken Fräken sa...

Från en som har bott i Karlstad så kan jag intyga att den där solen används överallt där!!
Jag har insett att jag inte får köpa fler glasunderlgg, för jag använder heller aldrig dem. ;-) Det köpförbudet lyckas jag hålla iaf..

huga sa...

Roligt att få se solen om så bara på ett glasunderlägg....!!
Den där gul/bruna kakburken känner jag igen,den är fräck:)

E sa...

Jag tycker solen påminner lite om de där "mot kärnkraft"-knapparna... (jag var visserigen inte själv med då, tre år innan jag föddes, men mina föräldrar var aktiva och hade kvar dem som jag lekte med när jag ar liten). Jag har också massor av roliga underlägg som tyvärr används sällan - men nu blev jag inspirerad att visa dem!

Anonym sa...

Jättefina, särskilt solarna. Coasters heter det på engelska.
/Johanna

Maria sa...

Hej Johanna!
Tack för engelskahjälp! Glasunderlägg fanns inte att finna i lexikonet =)

Lisa sa...

Gud va söta! hur fina som helst, går jätte bra att länka, det är bara roligt :) jag sätter dig i min länk lista med ;)