Välkommen! Här bloggar konsthantverkare Maria Öqvist Öhman om färg, kreativitet, konsthantverk, hem och tankar.

7 april 2011

En massa rolig post

De sista dagarna har jag fått massor av rolig post. Överraskningar och vinster och brev. Igår kom det en överraskning, Kerstin skickade mig en bok med vackra och inspirerande bilder: Jag tror att jag måste hitta ytterligare en möbel och tapetsera med sidorna. (Som jag gjorde med teskåpet) Boken heter Flora & fantasi, den är köpt från ett bibliotek som gallrat ut den:Sedan fick jag ett fint ATC som Margaretha Andersson har gjort. Det är i BroderiATC-bytet som jag varit med i: En fin vinst kom från Slottsbloggen. Boken PERSONLIGT: Och så fick jag äkta handskriven "Snigelpost" från min kusin. Flera sidor att läsa, det var så roligt. Jag skrev tillbaka flera sidor samma kväll. Fun things that I've got with the postmen. I love that stuff in my postbox!

17 kommentarer:

LissenTo sa...

Så mycket fint du har fått.
Snigelpost, ja det uppskattar man extra nu för tiden.

Ha en bra dag. // Lissen

Annika sa...

Härligt att få så myket fin post... bokens bilder var underbara o sen broderiet då... jättefint.... kul med dessa byten.... hoppas våren har börjat komma uppe hos dig nu.... här har vi blåsarväder idag..:) o snön är borta nästan överallt....:9 Kram Annika

till-vidas-ara sa...

Himmel vilka fina presenter!!! Lyckliga du, är nog född under en fin stjärna :)
Jo, jag minns att du berättade det..om din syster och Lillan! Tror alldeles säkert att det var hon.
Varenda en av våra barn har "pratat" med osynliga när de var spädisar! Igårkväll när han skulle amma så slutade han bara tvärt och skrattade rakt ut..tittade rakt ovanför mitt huvud?!? Där fanns ju ingenting annat än den vita väggen i vårat sovrum. Så fortsatte det med joller och leenden..hela tiden med blicken fäst ovanför mitt huvud...
Tänkte på Vida. Tänkte att hon svävade där ovanför..busade med honom..! Försökte sen få tillbaka ögonkontakten med honom..för det störde ju liksom lite i ammandet...och till slut gick det, och han såg på mig precis som vanligt, men alltså.......!!!!!!!
Antingen är det ovanför mitt huvud eller bara uppe i taket som någon visar sig för honom. Tycke det är mysigt, men man skulle ju så gärna vilja se själv..veta säkert!
Kramar Lycke

Hanna sa...

Så fint ATC-kort.
Kram
Hanna

Slottsbloggen sa...

Inget slår handskrivna brev!

Önskar dig en mysig avslutning på dagen.

Lilla fröken sa...

Men vilka underbara mönster. Jag fastnade extra mycket för tussilagomönstret. Vårkänslor på bild om något...

jeanette sandelin sa...

vad kul med post!
själv har jag också fått godis i brevlådan den sista tiden :)
tack för fina tankar och kommentarer hos mig.
kram och ♥

Emilia sa...

Vilka fina saker du fått med posten - verkligen vackra bilder ur boken. Tycker teskåpet blev jättefint - spännande att se vilken möbel som får bli klädd härnäst ;)

C. Tvillingmamma sa...

Mmm..tycker verkligen du ska göra en till möbel förra blev så grymt fint!

Klokegård - Designa ditt Liv! sa...

Vad roligt med en massa härliga överraskningar!

Jag följer dig nu via Bloglovin och Twitter och Facebook.
Jag rekommenderar dig att börja använda Bloggkeen också, det är ungefär som Bloglovin men jag har fått fler besökare från Bloggkeen.

Sv: Visst är det härligt med positivt skvaller!

Ha en skön kväll!

Petra / Popetotrora sa...

Det är så kul att få paket på posten!

Och du, köpte en ny tidning idag - Underbara idéer - och så såg jag helt plötsligt ett tips om din blogg och en superfin korg du gjort. Kul!! :-)

koralee sa...

I think finding things in the postbox is one of my favourite things every...pure joy. Happy day my friend. xoxo

Re-dizain sa...

jättehärliga!! Dom glasen med blommor som du också har är verkligen dom vackraste jag någonsin sett! Ha en fin veckoslut!

Klokegård - Designa ditt Liv! sa...

Då ska vi se om jag kan hjälpa dig.

Blogkeen: Klicka på Mitt konto, där klickar du på min blogg, sedan ser du en meny till vänster där det står: Inställningar, Statistik, Knappar/HTML, Koppla till Facebook. Där klickar du på Knappar/HTML och då får du olika knappar med koder för just din blogg.

Ikonerna för Facebook:

Klicka på design, klicka sedan på redigera i rutan för Blogginlägg, under rubriken Alternativ på inläggssida finns det en ruta där det står visa delningsknappar, klicka i den rutan så ska det synas.

Hoppas det fungerar annars får du gärna höra av dig med fler frågor.

Petronella sa...

Vilka fina grejer.. Handskrivna brev är ju underbart! Den där ATC-mojjängen (vet inte vad ATC står för mer än tågmanövreringssystem... hmmm.. yrkesskadad) är hur fin som helst! Gör mig sugen på att brodera igen.. (På enklast möjliga vis: http://petronellaspalats.blogspot.com/2010/09/handarbete.html ) Kram //Petronella

Pysselfarmor sa...

Den där boken har jag lånat på biblioteket en gång - den är såååå inspirerande.
Vilket vackert ATC-kort....

Visst är det roligt med "riktig post"...

Gila sa...

Snigelpost är underbart! Fick fyra a4sidor för ett tag sen och var glad flera dar efteråt.